2021. 08. 4. szerda

Domonkos, Dominika
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Rendőrkézen egy újabb halmozó

Szolgálaton kívüli rendőr jelezte társainak, hogy tudomása szerint olyan férfi közlekedik autóval a Szakácsi és a Szendrő közötti útszakaszon, akinek nincs vezetői engedélye.
Az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrs munkatársainak 2020. június 4-én 17 óra után szólt egy szolgálaton kívüli kollégájuk, hogy egy általa ismeret férfi közlekedik a Szakácsi és Szendrő közötti útszakaszon autóval, akinek tudomása szerint nincs vezetői engedélye.

A járőrök az említett útszakaszon intézkedés alá vonták a jelzett személyautó vezetőjét. A 21 éves sofőrről kiderült, hogy sosem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint arra is fény derült, hogy az általa vezetett gépjármű rendszámtábláját ő maga szerelte át egy másik autóról. Ezen cselekménye miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Az elkövetett közlekedési szabályok megsértése miatt pedig a rendőrkapitányság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 160 000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrség ismételten felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során az egyenruhások a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonságának további javítása érdekében.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum