2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Rendőrkézen az a férfi, aki eladott egy általa lopott kerékpárt, majd ismét ellopta

Rendőrkézen az a férfi, aki eladott egy általa lopott kerékpárt, majd ismét ellopta

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 18 éves gesztelyi lakossal szemben. A rendőrök több hónapos nyomozás eredményeként azonosították, majd fogták el azt a férfit, aki 2019. április 22-e és június 25-e között 22 alkalommal követett el különböző lopásokat, betöréseket. Az esetek során, leginkább Felsőzsolcán található családi házak udvaráról, záratlan garázsból, utcai kerékpártárolóból, és nyitva hagyott autóból tulajdonított el kerékpárokat, fűnyírót, fűkaszát, kéziszerszámokat, faanyagot, valamint mobiltelefont.

A tolvaj az egyik általa eltulajdonított kerékpárt értékesítette, majd az új tulajdonostól még aznap ellopta. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, akit a bíróság a későbbiekben letartóztatott.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya felhívja a figyelmét a kerékpár-tulajdonosoknak, hogy ha néhány tanácsot betartanak, jó eséllyel kerülhetik el azt, hogy legközelebb az ő kerékpárjukat is ellopják.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek