2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrkézen a miskolci fegyveres rablók!

A rendőrség a bűncselekményt követő második napon elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a Miskolc egyik belvárosi ékszerüzletében történt fegyveres rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított fegyveres rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2013. február 19-én koradélután Miskolc egyik belvárosi ékszerüzletében az eladót fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegették, majd készpénzt és ékszereket magukhoz véve távoztak.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói felderítették és egy debreceni ingatlanban, 2013. február 21-én az esti órákban – mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy fegyverrel rendelkezhetnek – az erre megfelelő szakértelemmel és felszereléssel rendelkező Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek bevonásával elfogták az elkövetéssel gyanúsítható személyeket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben kitűzött nyomravezetői díjat visszavonta.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek