2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Rendőrkézen a garázda

A járőrök előállították azt a férfit, aki Körömben egy üvegpalackkal bántalmazta egyik ismerősét, majd az autóját is megrongálta.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves körömi férfival szemben.

A gyanúsított és egyik ismerőse között szóváltás alakult ki 2020. május 4-én 16 óra 30 perc körül Köröm egyik utcájában. Ennek során az elkövető az ismerőse irányába dobott el egy üvegpalackot, amely a fején találta el a sértettet, majd később a gépkocsijának az egyik ablakát is betörte egy karóval.

A rendőrök a bejelentést követően elfogták a garázdát, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek