2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Rendőrkézen 10 percen belül

A járőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki egy utcán magatehetetlenül fekvő férfitól vette el a mobiltelefonját Miskolcon.
A Miskolci Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Gábor 36 éves miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított 2020. március 21-én 23 óra 15 perckor észlelte, hogy a Miskolc, Széchenyi utcán egy láthatóan nagy mértékben ittas férfi a járdára lefeküdt. Ekkor hozzálépett, a sértett magatehetetlen állapotát kihasználva elvette a mobiltelefonját, majd továbbment.

A cselekményt a Miskolci Önkormányzati Rendészet rendészei az egyik térfigyelő kamerán észlelték és azonnal értesítették a rendőröket, akik 10 percen belül elfogták a kifosztót és az eltulajdonított telefont megtalálták nála.

A járőrök az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították, míg a sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum