2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rendőrkézen 10 percen belül

A járőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki egy utcán magatehetetlenül fekvő férfitól vette el a mobiltelefonját Miskolcon.
A Miskolci Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Gábor 36 éves miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított 2020. március 21-én 23 óra 15 perckor észlelte, hogy a Miskolc, Széchenyi utcán egy láthatóan nagy mértékben ittas férfi a járdára lefeküdt. Ekkor hozzálépett, a sértett magatehetetlen állapotát kihasználva elvette a mobiltelefonját, majd továbbment.

A cselekményt a Miskolci Önkormányzati Rendészet rendészei az egyik térfigyelő kamerán észlelték és azonnal értesítették a rendőröket, akik 10 percen belül elfogták a kifosztót és az eltulajdonított telefont megtalálták nála.

A járőrök az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították, míg a sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…