2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF

Rendőrjárőrökbe futottak este tíz után a betörők

Feltűnt a rendőröknek az a két fiatalember, akik este tíz után szaladtak Sajószentpéteren. A gyanú beigazolódott, nem sokkal előtte a két fiatal egy kisboltot próbált meg feltörni.
Lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 20 éves és egy 16 éves sajószentpéteri fiatalemberrel szemben. A gyanúsítottak 2020. december 7-én 22 óra előtt nem sokkal megpróbáltak betörni egy sajószentpéteri kisboltba. A párost azonban megzavarták, így menekülőre fogták.

A városban szolgálatot teljesítő járőrpárosnak feltűnt a 22 óra 8 perckor szaladó két férfi, akiket feltartóztattak. Ellenőrzésük közben beszerzett információk szerint 22 óra 11 perckor bejelentést tettek a rendőrségen, hogy a közelben betörtek egy üzletbe. A 20 éves férfi és fiatalkorú társa beismerték a bűncselekmény elkövetését. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállított férfit és társát gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum