2023. 02. 3. péntek

Balázs
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Rendőrjárőrökbe futottak este tíz után a betörők

Feltűnt a rendőröknek az a két fiatalember, akik este tíz után szaladtak Sajószentpéteren. A gyanú beigazolódott, nem sokkal előtte a két fiatal egy kisboltot próbált meg feltörni.
Lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 20 éves és egy 16 éves sajószentpéteri fiatalemberrel szemben. A gyanúsítottak 2020. december 7-én 22 óra előtt nem sokkal megpróbáltak betörni egy sajószentpéteri kisboltba. A párost azonban megzavarták, így menekülőre fogták.

A városban szolgálatot teljesítő járőrpárosnak feltűnt a 22 óra 8 perckor szaladó két férfi, akiket feltartóztattak. Ellenőrzésük közben beszerzett információk szerint 22 óra 11 perckor bejelentést tettek a rendőrségen, hogy a közelben betörtek egy üzletbe. A 20 éves férfi és fiatalkorú társa beismerték a bűncselekmény elkövetését. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállított férfit és társát gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Rövid idő alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy bevásárlóközpont liftjében fosztott ki egy idős nőt Miskolcon. Kifosztá…
Kicsörgött a lopott telefon
A rendőrök felhívták a feltételezett betörőket, de nem vették fel a telefont, ezért az egyenruhások bementek értük. Lopás bűntett elkövetésének meg…

További cikkek