2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőr-polgárőr egyeztető fórum

A tiszaújvárosi térségben szolgálatot teljesítő polgárőrök részére tartottak szakmai tanácskozást.

A Hejőbábai Művelődési Központ épülete adott otthont 2014. szeptember 30-án annak a szakmai alapokon nyugvó konzultatív találkozónak, melyre a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén közfeladatot ellátó polgárőr egyesületek vezetői kaptak meghívást.

A napi aktualitásokat érintő rendőr-polgárőr fórumon részt vett Kovács Béla r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, Szakos István, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettese, valamint dr. Kalapos István r. alezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője is.

A tanácskozáson a megyei rendőrfőkapitány-helyettes hangsúlyozta, hogy a polgárőr szervezetekkel való együttműködés legfőbb célja, hogy az a lakosság szubjektív biztonságérzetét tovább növelje.

A nagy számban megjelent polgárőr-egyesületi elnökök az értekezleten kötetlen beszélgetés keretében észrevételeket, kérdéseket, javaslatokat fogalmaztak meg a rendőri vezetők felé, melyekre részletes, mindenre kiterjedő választ kaptak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek