2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Rendőr- és Tűzoltó majális Encsen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2014. május 10-én Encsen rendezte meg a megyei Rendőr- és Tűzoltónapot.

A rendezvény helyszínének apropóját az adta, hogy Encsi Tűzoltóparancsnokság idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját.

Az ünnepi alkalomból Lipták Attila tűzoltó dandártábornok, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője a hosszantartó, kiemelkedő munkavégzés eredményeként számos aktív és nyugállományba vonult tűzoltót dicséretben és jutalomban részesített. A rendezvényen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közül szintén elismeréseket vehettek át.

Emléktárgyat és elismerő oklevelet kapott:

    Kiss József Attila r. őrnagy, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság alosztályvezetője,
    Dsupin Levente r. százados, az Encsi Rendőrkapitányság fővizsgálója,
    Nagy Tamás r. törzszászlós, az Ózdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és
    Talpai Zsolt r. főtörzsőrmester, az Encsi Rendőrkapitányság helyszínelője.

 

Az ünnepi állománygyűlést követően az Encsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon és Millenniumi Parkban megtartott megyei Rendőr- és Tűzoltónapon a kilátogató vendégek számos látványos programon vehettek részt. Volt többek között rendőr és tűzoltó jármű-, rendőrségi fegyverzet-, és bűnügyi technikai-, terrorelhárítási-, valamint tűzoltósági bemutató, emellett az érdeklődők bűn- és baleset-megelőzési programokon vehettek részt.

A jubileumi Rendőr- és Tűzoltónapi majális hangulatát végül főzőverseny és számos kulturális program tette tökéletessé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek