2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rendőr – erdész találkozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság épületében került sor a Rendőrkapitányság vezetése és az illetékességi területen működő Kelet-Bükki Erdészeti Igazgatóság, a Bánhorváti Erdészeti Igazgatóság, a Bódvavölgyi Erdészeti Igazgatóság, valamint a Putnoki Erdészeti Igazgatóság igazgatói közötti megbeszélésre.

A találkozó célja a rendőrség és az erdészet közötti információcsere, közös feladatellátások összehangolása, egyeztetése, a falopások és orvvadászatok elleni hatékonyabb fellépés megszervezése. A megbeszélésen meghatározásra kerültek mindkét fél részére azok a feladatok, amelyek ezen célok eléréséhez szükségesek és mindkét fél munkáját hatékonyabbá teszi.

A konzultáción dr. Toldi-Tóth Gábor r. alezredes a kapitányság vezetője tájékoztatta a megjelenteket a lakosság szubjektív biztonságérzetét – a települési, illetve kistérségi szinten mutatkozó igényekre figyelemmel – leginkább javító, a prevenciót előtérbe helyező rendőri intézkedések megtételére kiadott intézkedési tervben foglaltakról.

Az egyeztető megbeszélést erdészeti igazgatóságok vezetői rendkívül kedvezően fogadták, mindkét fél részéről meg van az igény a jövőben is a hasonló találkozókra.

A Kazincbarcikai rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek