2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Kislányát kényszerítette lopásra

Rendőr a rengetegben – megörültek a megmentőknek

Rendőr a rengetegben – megörültek a megmentőknek Két bükki túrázó a példa arra, hogy GPS-sel is el lehet tévedni. Az átfázott kirándulókat miskolci rendőrök találták meg.

A Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére január 12-én este 10 óra előtt telefonált egy nő, aki elmondta, hogy társával kirándulni indultak még a délelőtti órákban Bükkszentkeresztől Kisgyőr irányába. A számukra ismeretlen bükki rengetegben azonban eltévesztették az irányt, és nem tudták hol vannak. A sötétben pedig GPS navigációs rendszerükkel sem boldogultak, ezért kérték a rendőrség segítségét.

A Vasgyári Rendőrőrs járőrei a riasztást követő alig másfél órán belül megtalálták az átfázott és megrémült budapesti és csopaki túrázót, akik orvosi ellátásra nem szorultak. A rendőrségi navigáció segítségével már éjfél előtt a szállásukon pihenhették ki a megpróbáltatásokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…