2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendelt egy helikoptert, mert még nem látott

Rendőrök, mentőhelikopter, szlovák rendőrök, polgárőrök kerestek egy gombászni indult, majd rosszul lett férfit a domaházai erdőségben. Mindhiába, a bejelentés valótlan volt. Mint kiderült a bejelentő barátnője még nem látott helikoptert.
Valótlan bejelentés szabálysértésének elkövetése miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság R. Roland 24 éves domaházai lakossal szemben. A férfi 2016. június 3-án 6 óra körül bejelentést tett a rendőrségen, hogy társával gombászni indultak Szlovákia felé, de útközben, az erdőben társa rosszul lett, aki vélhetően epilepsziás.

A bejelentést követően a kutatásban nagy erőket mozgósított a hatóság, amiben a rendőrök mellett polgárőrök, mentőhelikopter és szlovák egyenruhások is részt vettek.

A nap folyamán azonban bebizonyosodott, hogy a bejelentés valótlan volt. A férfi ugyanis jelentkezett a rendőrségen, majd elmondta, hogy a vele lévő lány még nem látott helikoptert, ezért „rendelt egyet”.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit 2016. június 6-án állítja bíróság elé valótlan bejelentés szabálysértésének elkövetése miatt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek