2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Rátámadt a taxisra

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy helyi nővel szemben folytattak le, aki rátámadt egy taxisra.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 47 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított 2018. szeptember 23-án 18 óra körül Miskolcon, az egyik kórház parkolójában előzetes szóváltást követően az őt oda szállító taxis felé csapott kézi táskájával. A nő ezt követően letörte az autó ablaktörlő laptáját, amivel szintén megpróbálta eltalálni a védekező sofőrt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek