2024. 10. 21. hétfő

Orsolya
1 EUR 402 HUF
1 GBP 482 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Rátámadt a rendészekre

Rátámadt a rendészekre

A Miskolci Önkormányzati Rendészet intézkedő munkatársaira támadt egy miskolci férfi, akivel szemben a rendőrség büntetőeljárást indított.
Hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. János 56 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, az Augusztus 20. utcán 2015. március 11-én 15 óra 45 perckor szidalmazta az intézkedő rendészeket, majd egyiküket a vállánál fogva rángatni kezdte.

A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrjárőrök elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható miskolci férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…
Titkos raktár az üzletben
Közel húszezer hamis játék került elő egy budapesti üzlet „titkos” raktárából. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp