2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Rajtaütés – előzetesben a drogdílerek

Egy időben több helyen ütöttek rajta a miskolci rendőrök azokon a dunaharaszti drogdílereken, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei viszonteladókat is elláttak droggal.

Kábítószer-kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Attila 53 éves és fia K. Krisztián 32 éves dunaharaszti lakosokkal szemben. A gyanúsítottakat 2016. június 25-én a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alegységének munkatársai fogták el dunaharaszti lakásukban, illetve egy szigetszentmiklósi telephelyen. A férfiak elfogásukat megelőzően külföldről becsempészett és házilag termesztett marihuánából látták el miskolci kapcsolataikat, akiket korábbi elfogásuk után a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezett szintén kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi szakaszában a rendőrség lefoglalt közel 1400 gramm marihuánát, 7000 darab extasy tablettát, 173 tő cannabis növényt, illetve a drog terjesztéséhez szükséges eszközöket és készpénzt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett apa és fia tekintetében előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság 2016. június 27-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek