2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Rablók őrizetben – videóval

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik miskolci otthonában bántalmaztak egy 73 éves bácsit, majd elvették telefonjait.

A cikkhez kapcsolódó videó:

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Róbert 42 éves és B. Mihály 50 éves helyi lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak 2016. augusztus 21-én a hajlani órákban a nyitva hagyott ajtón át bementek egy miskolci lakásba, ahol bántalmazták az ott lakó 73 éves nyugdíjast, akit értékei átadására szólítottak fel. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rablók két telefont zsákmányoltak.

A nyomozók azonosították, majd 2016. szeptember 6-án a délutáni órákban Miskolc belvárosában a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek a terheltek előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is az illetékes járási ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek