2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rabló „fehér, hegyes orrú cipőben”

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták azt a férfit, aki Miskolc egyik pályaudvarán megfenyegetett, majd értékei átadására szólított fel egy ott tartózkodó utast.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Tamás 24 éves encsi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. február 10-én 19 óra 20 perckor Miskolc egyik pályaudvarának aluljárójában bántalmazással fenyegetett meg és értékei átadására szólított fel egy 31 éves taktaharkányi férfit. A sértett a bántalmazás elkerülése érdekében támadójának átadta pár ezer forint készpénzét és mobiltelefonját. A megfélemlített férfi a rendőrségre történő bejelentésekor az egyenruhásoknak elmondta, hogy támadója „fehér, hegyes orrú cipőben” volt.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrsének járőrei a bejelentést követő egy órán belül a pályaudvar közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. A gyanúsítottnál tartott ruházat- és csomagátvizsgálás során a sértett által korábban átadott készpénz és mobiltelefon is feltalálásra került.

A terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek