2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Rablással és kifosztással próbálkozott

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon két nőt, és megpróbálta elvenni az értékeiket.

Rablás és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves, erdőhorváti fiúval szemben. Az elkövető 2019. október 22-én 21 óra előtt Miskolcon, a Szabadság úton, egy asszony vállán lévő táskáját erőszakkal le akarta tépni, aminek következtében a nő elesett, és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A táska eltulajdonítása nem járt eredménnyel, ezért a fiatalember elszaladt a helyszínről.

Ezek után az elkövető egy órán belül a Miskolc, Maros úton egy másik nő kezéből próbálta meg kitépni, valamint eltulajdonítani a táskáját, de ez sem sikerült, így a fiú ismét zsákmány nélkül szaladt el. A rendőrök a nyomozás során megállapították az elkövető kilétét, akit 2019. november 22-én elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a fiatal fiút őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek