2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Rablással és kifosztással próbálkozott

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon két nőt, és megpróbálta elvenni az értékeiket.

Rablás és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves, erdőhorváti fiúval szemben. Az elkövető 2019. október 22-én 21 óra előtt Miskolcon, a Szabadság úton, egy asszony vállán lévő táskáját erőszakkal le akarta tépni, aminek következtében a nő elesett, és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A táska eltulajdonítása nem járt eredménnyel, ezért a fiatalember elszaladt a helyszínről.

Ezek után az elkövető egy órán belül a Miskolc, Maros úton egy másik nő kezéből próbálta meg kitépni, valamint eltulajdonítani a táskáját, de ez sem sikerült, így a fiú ismét zsákmány nélkül szaladt el. A rendőrök a nyomozás során megállapították az elkövető kilétét, akit 2019. november 22-én elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a fiatal fiút őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum