2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Rablás kísérlet elkövetőjét keresi a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

Rablás kísérlet elkövetőjét keresi a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat csoportosan elkövetett rablás kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló információk szerint 2013. február 19-én a tiszaújvárosi Ifjúsági Parkban egy fiatalkorú helyi fiút négyen körbevettek és egyikük a sértettet értékei átadására szólította fel. Ennek a fiatalember nem tett eleget, ezért őt az elkövető többször meglökte, illetve egy esetben megütötte. A sértettnek sikerült a helyszínről elmenekülnie.

A bántalmazó személyleírása:

Világos bőrű, kb. 18-20 év körüli, 185-190 cm magas, közepes testalkatú férfi. Ruházata elkövetéskor: piros kötött sapka (fekete négyzet mintázattal), fekete kabát, kék farmernadrág.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri azon állampolgárok jelentkezését, akik a cselekményt látták, illetve a feltételezett elkövetőt felismerik, vagy vele és a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Bejelentésüket megtehetik személyesen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy 49/544-290-es telefonszámon, illetve az ingyenes 112-es segélyhívón.

Segítségüket köszönjük!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek