2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Rablás egy bevásárlóközpontban

A rendőrök öt órán belül elfogták azt a férfit, aki egy miskolci üzletből fizetés nélkül akart parfümöket kivinni, majd a tetten ért tolvaj nekiment a biztonsági őrnek.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 18 éves alsózsolcai férfival szemben. A gyanúsított 2019. április 24-én 13 óra után egy miskolci bevásárlóközpontban, három parfümöt vett magához és fizetés nélkül akart távozni. Az üzlet biztonsági munkatársa tetten érte és megpróbálta feltartóztatni a férfit, aki ekkor rátámadt, majd végül sikerült elmenekülnie. Az időközben értesített rendőrök azonban öt órán belül azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították az elkövetőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek