2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Rablás 13 cső kukoricáért

A tetten ért tolvaj a dolog megtartása végett alkalmazott erőszakot Vissen.
A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Lajos 71 éves vissi lakossal szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint a gyanúsított 2014. augusztus 1-jén 8 óra 30 perc körüli időben egy helyi családi ház kertjéből 13 cső kukoricát tulajdonított el, majd amikor cselekménye közben a sértett tetten érte és a kukorica átadására szólította fel, a férfi megütötte a 63 éves háziasszonyt. A dolog megtartása végett alkalmazott erőszakot követően a tolvajból lett rabló a helyszínről elmenekült.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően, a kapott személyleírás alapján a járőrök a későbbi terheltet az elkövetéstől számított 50 percen belül a sárospataki autóbusz-állomáson elfogták, majd a Sárospataki Rendőrkapitányságra előállították.

A szemtanúk által azonosított idős férfi bár kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését tagadta, az eset körülményeit a Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya által rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás hivatott tisztázni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek