2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „Közlekedik a család ” – Közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat

„Közlekedik a család ” – Közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat

Az elmúlt év kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága az idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot, melynek célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét a rendőrség egy időben irányítsa  a biztonságos, balesetmentes közlekedés felé.
A rendőrség várja a jelentkező családokat a közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat területi versenyeire.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013. június 27-én 9.00 órakor tartja a Miskolci Rendőrkapitányság II. emeleti tanácstermében. A versenyen KRESZ tesztlap kitöltését kell végrehajtani.

Jelentkezési határidő: 2013. június 20. (10.00.) A nevezéseket postai úton, telefaxon, személyesen vagy a keresztesl@borsod.police.hu  e-mail címre kérjük eljuttatni.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013. július 13-án az Edelényi Ifjúsági-, és Művelődési Házban, illetve az épület előtti területen rendezi meg délelőtt 10.00 órai kezdettel.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013. július 7-én 10.00-15.00 óráig tartja a Kavicsos-tó Szabadidő-parkban (rossz idő: Városi Sportcsarnok). Jelentkezési határidő: 2013. július 1. 16. 00 óra.

Jelentkezni lehet: Lakatos Lajos r. törzsőrmester közlekedési segédelőadónál személyesen, vagy a 06-49/505-440 telefonszámon, valamint a mezokovesdrk@borsod.police.hu e.mail címen.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013. június 28-án, pénteken 09.00 órától rendezi meg.

A versenyre az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának címzett levél útján lehet jelentkezni Rajhóczki Péter r. fhdgy. úrnál.

A Sárospataki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013. július 5-én 13 órától tartja a rendőrkapitányság épületében, valamint a sárospataki „rutin” pályán.

Jelentkezni lehet a Sárospataki Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon Bacsó Tibor r. őrnagy, vagy Ladics Tamás r. fhdgy.-nál a 47/513-030/51-25-ös melléken.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013. július 5-én (pénteken) 14:00 órától tartja Sátoraljaújhely Rendőrkapitányságon.

A versenyről érdeklődni Sátoraljaújhely Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-47/523-004 számon lehet. Nevezni 2013. június.24-ig írásban lehet, melyet személyesen a rendőrkapitányságra leadva, vagy postai úton: 3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy út 37-39.szám, illetve interneten keresztül a satoraljaujhelyrk@borsod.police.hu e-mail címen lehet.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013.július 3-án (szerdán) 14.00 órától tartja a Szerencsi Rendőrkapitányság épületében és a Kisvásár téren.

A versenyről érdeklődni, illetve nevezni 2013. június 25-ig lehet a Szerencsi Rendőrkapitányságon személyesen a Közlekedésrendészeti Osztályon (3900 Szerencs, Bekecsi út 10. fszt. 9. iroda), valamint levélben (3901 Szerencs Pf.162.), illetve interneten keresztül a gorcsosl@borsod.police.hu e-mail címen.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a területi selejtezőjét 2013.június 18-án (kedden) délután tartja Tiszaújvárosban.

A versenyről érdeklődni, illetve nevezni 2013június 10-ig lehet a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon személyesen a Közlekedésrendészeti Alosztályon (3580 Tiszaújváros, Tisza út 2. fsz/4-5. iroda), valamint levélben (3580 Tiszaújváros Pf.14.), illetve interneten keresztül a tiszaujvarosrk@borsod.police.hu e-mail címen.

Információs háttér:

A versenyre nevezhet minden olyan család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, és két 6-18 év közötti gyermeket nevelnek. (Nem kizáró ok, hogy a család három vagy több gyermeket nevel, de a vetélkedősorozaton csak két 6 és 18 év közötti gyermekkel lehet részt venni, és továbbjutás estén  a csapat összetételén nem szabad változtatni.)

A vetélkedősorozat Borsod-Abaúj-Zemplén megyei döntőjén a területi versenyek I. helyezett családjai vesznek részt, melyre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2013. július 27-én (szombaton) 09. 00 -15. 00 óra között Miskolcon, a TESCO parkolóban (Szentpéteri kapu) kerül sor a közlekedésbiztonsági nyílt nap keretében.

Lehetőség van az interneten keresztül történő jelentkezésre is. A www.kreszvaltozas.hu honlapon 2013. április 10-től 2013. augusztus 31-ig egy KRESZ tesztlap helyes kitöltésével lehet jelentkezni, és az ORFK-OBB sorsolás útján egy család részére biztosít lehetőséget az országos döntőbe jutásra.

A családi vetélkedő országos döntője 2013. szeptember végén a zsámbéki Driving Camp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központban kerül megrendezésre.

Az országos verseny díjazását az Autós Nagykoalíció biztosítja. A fődíj egy Skoda Rapid személygépkocsi, illetve több értékes díj kerül kiosztásra (magyarországi üdülések, benzinutalvány). A résztvevő családok mindegyike részesül valamilyen ajándékban. A nyereményekkel kapcsolatos adókat az Autós Nagykoalíció fizeti meg. A verseny díjai a véglegesítést követően megtekinthetőek a www.kreszvaltozas.hu internetes honlapon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…