2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Halálos baleset- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Halálos baleset- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Az elmúlt 24 órában megyénk útjain két könnyebb személyi sérüléses és egy halálos közlekedési baleset történt.

Egy 21 éves cserépváraljai férfi a reggeli órákban Cserépváralja irányából Tard felé közlekedett személygépkocsijával. Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét. Ennek következtében egy balra ívelésű útkanyarulatban, amikor a szemben lévő sávban érkező tehergépkocsi mellett elhaladt, az autóval lecsúszott az úttest jobb szélére. A jármű az avarral borított útpadkán megcsúszott és áttért a bal oldali forgalmi sávba. Ezt követően a gépkocsi a szalagkorlátnak, majd egy betonkorlátnak, illetve az úttest mellett lévő árok falának ütközött és a bal oldalára borulva állt meg.

A baleset következtében a sofőr könnyebben, míg utasai egy 18 éves tarnamérai és egy 19 éves abádszalóki lány életveszélyesen megsérültek. Továbbá a jármű jobb első ülésén utazó 18 éves mezőkövesdi lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

Az eset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Bódvaszilasi Rendőrőrsének járőrei tetten értek egy 24 és egy 21 éves szini lakost, akik a község külterületén lovas fogaton fát szállítottak. A két férfi ellenőrzésük során elmondta, hogy a tüzelőt egy közeli erdőrészből hozták. A kivágásra, elszállításra azonban senkitől nem kértek, illetve nem kaptak engedélyt. A két fatolvajt a járőrök előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjüket szabálysértési őrizetbe vették lopás miatt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrsének járőrei intézkedés alá vontak egy 57 éves sofőrt, aki nagy sebességgel közlekedett személygépkocsijával Bükkábrány belterületén. Ennek során a rendőrök a járműben, műanyag flakonokban gázolajat találtak. A férfi elmondta, hogy egy helyi telephelyről tulajdonította el az üzemanyagot. A tiboldaróci lakost a járőrök előállították, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek