2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Próbálkozott a betörő

A rendőrök fél órán belül elfogták azt a férfit, aki egy felsőzsolcai családi házból kísérelt meg értékeket ellopni. Lopás vétség kísérletének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. november 21-én 0 órakor az egyik távfelügyeleti cég diszpécserszolgálatától érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy – jelenleg nem lakott – felsőzsolcai családi házból betörésjelzés érkezett központjukba.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek és ott észlelték is, hogy az ingatlan egyik ablaka betört és kinyitott állapotban van, de ott már nem találtak senkit.

Ezt követően a környékbeli utcákat is leellenőrizték, amelynek során – a bejelentéstől számított fél órán belül – igazoltatták az arra gyalogló K. Dávid 21 éves helyi lakost, aki a rendőrök által feltett kérdésekre egymásnak ellentmondó válaszokat adott, majd elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az elfogott és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállított elkövetőt a rendőrök az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki, aki ennek során azt is elmondta, hogy a lakásba nem tudott behatolni, mert a riasztóberendezés megszólalt, így zsákmány nélkül menekült el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek