2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Próbafelvételi

A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban három napos próbafelvételit tartottak a rendvédelmi pályára készülő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és Hajdú-Bihar megyei fiataloknak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport, társszerveivel együtt 2018. június 19-e és 21-e között két megyéből érkezett tanulóknak tartottak próbafelvételit a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban. A táborban 15-18 éves roma vagy hátrányos helyzetű és rendészeti pálya iránt érdeklődő fiatalok vettek részt, akik megismerkedhettek a felvételi eljárás követelményeivel.

A leendő tanulók szaktanárok irányítása mellett megismerkedtek a rendőrré válás első állomásaival, az iskolai képzés sajátosságaival, a bűnügyi,- illetve szituációs kabinetekben zajló oktatások menetével. A tábor résztvevőinek bemutatták a rendőrségnél rendszeresített fegyvereket és csapatszolgálati felszereléseket is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum