2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Preventív oktatás a közfoglalkoztatottaknak

Baleset-megelőzési és bűnmegelőzési előadást tartottak a rendőrök Olaszliszkán.
Az olaszliszkai önkormányzat felkérésére a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai baleset-megelőzési és bűnmegelőzési oktatást tartottak a településen dolgozó közfoglalkoztatottaknak 2013. október 31-én.

 

Az előadás témái érintették többek között a közlekedési szabályok elsajátításának fontosságát, a kerékpár kötelező felszereléseit, az alkohol kedvezőtlen hatásait a közlekedésre.

Az oktatás napirendjén szerepelt emellett az időskorúak védelme, az egymásra figyelés előnyei, de szó esett a lakosság szubjektív biztonságérzetét növelő rendőri intézkedésekről, akárcsak a bűncselekmények áldozatává válásának megelőzéséről és lehetőségeiről.

 

A prevenciós órán 70-en vettek részt, akiknek az előadók kötetlen beszélgetés keretében válaszolták meg az elhangzottak kapcsán felmerülő kérdéseiket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…