2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Prevenció és verseny Hejőkeresztúron

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség munkatársai tartottak nyílt napot a helyi általános iskola diákjainak, ahol az ügyességi és elméleti feladatokon túl a bűnmegelőzésé volt a főszerep.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködés keretében tartottak rendőrségi nyílt napot a hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskolában 2017. szeptember 22-én. A rendezvényen több mint 70 fő volt jelen, akik egyénileg és csapatban vettek részt KRESZ-, valamint kerékpáros ügyességi versenyeken. A rendőrség munkatársai bemutatták a gyerekeknek technikai eszközeiket és a rendszeresített felszerelésüket is.

A diákoknak Dr. Kalapos István r. ezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője tartott prevenciós előadást, melynek témája a helyes közlekedés, a különböző tiltott szerek, valamint az alkohol és dohánytermékek negatív hatásai voltak. Szó esett továbbá a fiatalok által elkövetett bűncselekmények formáiról és megelőzéséről is, melyet a jelenlévők interaktív formában vitattak meg.

A rendezvényen a sport sem maradhatott el, hiszen a rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzat csapatai mérték össze tudásukat a futballpályán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…