2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Pénzügyőrnek kínált hamis parfümöt

Egy civil ruhás pénzügyőrnek akart hamis parfümöt eladni egy 22 éves férfi Miskolcon. A NAV munkatársát az egyik belvárosi parkolóban szólította meg az árus, aki járókelőknek próbálta eladni a hamisítványokat.

A pénzügyőr értesítette kollégáit, akik bekísérték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal épületébe a férfit. A hamis parfümöket lefoglalták, az árus ellen pedig szabálysértési eljárást indítottak.

A férfi elmondta, hogy egy budapesti piacon vásárolta a hamis parfümöket, amit kis haszonnal próbált meg Miskolcon értékesíteni. Állítása szerint nem tudott arról, hogy az eladásra kínált parfümök hamisítványok. Összesen 19 különböző márkájú parfümöt foglaltak le tőle.

A férfi ellen iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az árus pénzbírságra számíthat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek