2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Pénteki balsors: egy könnyű és egy súlyos sérült Ózdon

Az elmúlt hét utolsó munkanapján, este fél hétkor tért le járművével az útról és csapódott villanyoszlopnak egy 21 éves férfi. A baleset során a járművezető súlyos, életveszélyes, 25 éves utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett.


Február 24-én este fél hétkor a 25-ös számú főútvonal 74-es kilométer-szelvényében egy Ózdról Center irányába közlekedő személyautó 21 éves sofőrje nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, így az úttestről járművével lehaladt és egy beton villanyoszlopnak ütközött.

A baleset során a járművezetőt a helyszínre érkező ózdi tűzoltók segítségével sikerült az autóból kimenteni, sérülései az elsődleges vélemények szerint súlyos, életveszélyesek. Az autóban utasként tartózkodó 25 éves férfi könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet.

Információs háttér:

Az Ózdi Rendőrkapitányság a balesettel kapcsolatosan is felhívja a lakosság figyelmét, hogy a közúti közlekedés szabályait maradéktalanul tartsuk be, kiemelt figyelemmel a gépjármű sebességének megválasztására!

A beköszöntő melegebb időjárás miatt a figyelmünk lanyhulhat, stressztűrő-képességünk is alacsonyabb, így legyünk türelmesebbek, toleránsak embertársainkkal a közlekedésünk során is.

A nagyobb sebesség még egy-két száz kilométeres távolságban sem jelent 5-10 percnél rövidebb utat! Járjunk inkább lassan, hogy tovább érjünk!

Higgyük el, nem az a legény a gáton, aki tudja nyomni a gázt, hanem aki időben tud megállni!

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…