2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Papucs-maffia” – Nem tudtak elcsoszogni a csoszogótolvajok

A napokban lába kelt több tucat strandpapucsnak a végardói termálfürdőben. A forró nyomos csoport a kánikulában hamar nyomára akadt a papucsoknak. A Sárospataki Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint a végardói termálfürdőből több tucat strandpapucsot loptak el. A helyszínre kiérkező járőrök gyorsan az eltűnt csoszogók nyomába eredtek. Ennek eredményeként a kemping területén két külhoni rendszámmal ellátott személygépkocsiban összesen 26 pár lábbelit találtak meg a rendőrök.

A négy külföldi elkövető többek között elmondta, hogy jó heccnek találta az alkalmatosságok elcsenését. A módszerük az volt, hogy pőre lábbal mentek be a medencébe, de kifelé már felhúzták a vendéglábbelit, ráadásul ez mindaddig senkinek sem tűnt fel, amíg „ipari” méreteket nem öltött a papucscsenés.

A Sárospataki Rendőrkapitányságra előállított elkövetők elismerték tettüket, és velük szemben lopás miatt indult eljárás. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően, a tulajdonosok visszakapták az orvul elcsoszogatott papucsokat.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

A fotó illusztráció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek