2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Összezsúfolva

Raktérbe zsúfolt sertéseket szállított négy román férfi, akikkel szemben a rendőrség állatkínzás miatt folytat büntetőeljárást.



Állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság négy román állampolgárságú férfival szemben.

A rendőrkapitányság munkatársai 2018. május 3-án, Sátoraljaújhelyen, a 37-es számú főúton közúti ellenőrzést hajtottak végre. A járőrök 3 óra 15 perckor megállítottak két tehergépkocsit, amiben összesen 195 sertést szállítottak. Az állatok rettentő módon össze voltak zsúfolva. A nem az előírásoknak megfelelő és engedélyek nélküli szállítás pedig a malacok pusztulását is okozhatta volna.

A rendőrök a sofőröket és segítőiket előállították a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra, továbbá a tehergépkocsikat is visszatartották. A nyomozók egyben értesítették a hatósági állatorvost, aki a sertések tekintetében megtette a szükséges intézkedéseket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek