2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Összetartozás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. november 21-én találkozót rendezett a nyugállományú tagjai részére.

A megjelenteket dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte, méltatva az egykori kollégák szolgálatban eltöltött éveinek eredményes munkáját, hangsúlyozva azt, hogy továbbra is megbecsült és fontos tagjai a szervezetnek. Egyben kiemelte, hogy a közös sikereket az összetartozás érzése táplálja, alapozza meg. 

 

Ezt követően Vanczák Zoltán r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője ismertette a rendőrség humán helyzetével összefüggő legfontosabb változásokat, majd tájékoztatást adott a rendőr-főkapitányságot érintő aktualitásokról.

 

A nyugdíjas találkozón többek között a főkapitány köszöntötte a legidősebb nyugállományú rendőr kollégát a 86 éves Széni Nándor r. őrnagyot, illetve bemutatták Czecze József nyugállományú r. alezredes könyvét, a Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság történetét bemutató sorozat III. kötetét.

 

A jó hangulatú találkozót több mint fél száz volt rendőrkolléga tisztelte meg jelenlétével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek