2021. 07. 30. péntek

Judit, Xénia
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Összefogás, összetartozás nemzedékeken át!

A háromfordulós nyereményjátékon mindenki nyert, de négyen díjat is kaptak. A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány csatlakozott a 3. Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvánnyal közösen szervezett EduSenior Információs és Tanácsadó Programhoz.

Az „Összefogás és összetartozás nemzedékeken keresztül” címet viselő EduSenior Információs és Tanácsadó Program az időskorú embereknek, és a többgenerációs családoknak nyújt információs tudásbázist. Az alprogram célja ugyanis a szépkorúak részére történő speciális bűnmegelőzési ajánlások, és információ átadása karantén-körülmények között is.

A célközönség körében még a tavalyi évben meghirdetett „Védje magát! Maszkban is” háromfordulós játékban először egy tudást közvetítő kvízjáték irányította rá a figyelmet a téli időszakra, az évvégi ünnepek esetleges veszélyeire, a különböző bűnelkövetői magatartásokra, illetve az ellenük való védekezésre is.

A beugró kvíz kitöltése után, a szintén jelentős információtartalommal bíró keresztrejtvény kitöltése vezetett a harmadik fordulóhoz. Itt egy bűnmegelőzési történetet kellett írniuk a pályázóknak.

A kihívást teljesítők közül három nyertest emelt ki a zsűri, illetve egy különdíjast, aki írásával lenyűgözte az ítészeket.

A díjakat 2021. február 18-án Simkó Imre r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály vezetője, Dr. Dobos László, 3. Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány elnöke, Miskolc Város Díszpolgára, és Szűcs Tibor, egy miskolci távfelügyeleti szolgáltató cég ügyvezetője adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum