2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Összefogás, összetartozás nemzedékeken át!

A háromfordulós nyereményjátékon mindenki nyert, de négyen díjat is kaptak. A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány csatlakozott a 3. Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvánnyal közösen szervezett EduSenior Információs és Tanácsadó Programhoz.

Az „Összefogás és összetartozás nemzedékeken keresztül” címet viselő EduSenior Információs és Tanácsadó Program az időskorú embereknek, és a többgenerációs családoknak nyújt információs tudásbázist. Az alprogram célja ugyanis a szépkorúak részére történő speciális bűnmegelőzési ajánlások, és információ átadása karantén-körülmények között is.

A célközönség körében még a tavalyi évben meghirdetett „Védje magát! Maszkban is” háromfordulós játékban először egy tudást közvetítő kvízjáték irányította rá a figyelmet a téli időszakra, az évvégi ünnepek esetleges veszélyeire, a különböző bűnelkövetői magatartásokra, illetve az ellenük való védekezésre is.

A beugró kvíz kitöltése után, a szintén jelentős információtartalommal bíró keresztrejtvény kitöltése vezetett a harmadik fordulóhoz. Itt egy bűnmegelőzési történetet kellett írniuk a pályázóknak.

A kihívást teljesítők közül három nyertest emelt ki a zsűri, illetve egy különdíjast, aki írásával lenyűgözte az ítészeket.

A díjakat 2021. február 18-án Simkó Imre r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály vezetője, Dr. Dobos László, 3. Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány elnöke, Miskolc Város Díszpolgára, és Szűcs Tibor, egy miskolci távfelügyeleti szolgáltató cég ügyvezetője adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…