2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Országos Rendőrségi Cross Challenge

Debrecenben versenyeztek 2019. augusztus 29-én a borsodi rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdú Rendészeti Sportegyesület Debrecenben, rendezte meg az Országos Rendőrségi Cross Challenge versenyt. A verseny célja a szervezeti egységek közötti országos rendőr – egyéni, és csapat kategóriában – bajnoki címek eldöntése volt. A versenyen való részvételhez kitartás, valamint bátorság volt szükséges, a feladatokat kizárólag komoly felkészüléssel, továbbá átlag feletti állóképességgel lehetett végrehajtani. A leküzdendő akadályok között szerepelt többek között a földről történő elemelés 60 kilogramm súllyal, dobozra ugrások, kitörés súllyal, saját testsúly kinyomása illetve felhúzása, kötélmászás, gumiabroncs-forgatás, medicinlabda-dobás, illetve tizenkét percen át tartó folyamatos evezés.

A csapat tagjai Szűcs Réka rendőr őrmester, Antalics János rendőr törzszászlós, Kovács Tamás rendőr őrmester, valamint Lajcsák Tamás rendőr főtörzsőrmester – a Miskolci Rendőrkapitányság – munkatársai voltak.

Megyénk rendőrei az ország hatodik legjobb csapataként fejezték be a küzdelmet, továbbá egyéni kategóriát tekintve Szűcs Réka rendőr őrmester az ötödik helyen végzett, a negyven év felettiek közül Antalics János rendőr törzszászlós hatodik helyezést érte el. Az egyéniben indult szintén borsodi rendőrök közül Német András rendőr törzszászlós, és Porkoláb László rendőr őrmester sikeresen, hiba nélkül, és a megszabott időkorlátokon belül végrehajtották a feladatokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum