2023. 12. 3. vasárnap

Ferenc, Olívia
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Országos Rendőrségi Cross Challenge

Debrecenben versenyeztek 2019. augusztus 29-én a borsodi rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdú Rendészeti Sportegyesület Debrecenben, rendezte meg az Országos Rendőrségi Cross Challenge versenyt. A verseny célja a szervezeti egységek közötti országos rendőr – egyéni, és csapat kategóriában – bajnoki címek eldöntése volt. A versenyen való részvételhez kitartás, valamint bátorság volt szükséges, a feladatokat kizárólag komoly felkészüléssel, továbbá átlag feletti állóképességgel lehetett végrehajtani. A leküzdendő akadályok között szerepelt többek között a földről történő elemelés 60 kilogramm súllyal, dobozra ugrások, kitörés súllyal, saját testsúly kinyomása illetve felhúzása, kötélmászás, gumiabroncs-forgatás, medicinlabda-dobás, illetve tizenkét percen át tartó folyamatos evezés.

A csapat tagjai Szűcs Réka rendőr őrmester, Antalics János rendőr törzszászlós, Kovács Tamás rendőr őrmester, valamint Lajcsák Tamás rendőr főtörzsőrmester – a Miskolci Rendőrkapitányság – munkatársai voltak.

Megyénk rendőrei az ország hatodik legjobb csapataként fejezték be a küzdelmet, továbbá egyéni kategóriát tekintve Szűcs Réka rendőr őrmester az ötödik helyen végzett, a negyven év felettiek közül Antalics János rendőr törzszászlós hatodik helyezést érte el. Az egyéniben indult szintén borsodi rendőrök közül Német András rendőr törzszászlós, és Porkoláb László rendőr őrmester sikeresen, hiba nélkül, és a megszabott időkorlátokon belül végrehajtották a feladatokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek