2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Őrizetben két putnoki díler

A rendőrök Putnokon fogták el azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább helyi lakosoknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 35 éves és egy 29 éves putnoki lakossal szemben. A gyanúsítottak 2018. május 2-át megelőzően, azaz elfogásukig úgynevezett „herbált”, azaz új pszichoaktív anyagot szereztek meg, majd továbbértékesítették azt, többek között fiatalkorú gyerekeknek is.

A férfiak elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának, illetve a Putnoki Rendőrőrs munkatársai vettek részt.
Elfogás

A házkutatást követően a rendőrök a férfiakat előállították a rendőrségre. Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben az ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek