2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Őrizetben két putnoki díler

A rendőrök Putnokon fogták el azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább helyi lakosoknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 35 éves és egy 29 éves putnoki lakossal szemben. A gyanúsítottak 2018. május 2-át megelőzően, azaz elfogásukig úgynevezett „herbált”, azaz új pszichoaktív anyagot szereztek meg, majd továbbértékesítették azt, többek között fiatalkorú gyerekeknek is.

A férfiak elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának, illetve a Putnoki Rendőrőrs munkatársai vettek részt.
Elfogás

A házkutatást követően a rendőrök a férfiakat előállították a rendőrségre. Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben az ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek