2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Őrizetben az új pszichoaktív anyagot terjesztő apa és lánya

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói egy apát és lányát vették őrizetbe, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.
Az Ózdi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 48 éves helyi férfival és 24 éves lányával szemben.  

A gyanúsítottak 2021. március 9-e előtt, azaz előállításukat megelőzően Ózdon, új pszichoaktív anyaggal kereskedtek. A rendőrök az elkövetők elfogását, és a nyomozási cselekmények végrehajtását szervezett akcióban hajtották végre. A nyomozók a férfit és a nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az apával és lányával szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek