2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben az arlói rabló

A rendőrök elfogták azt a fiatalkorút, aki tavaly év végén Arló egyik Nemzeti Dohányboltját akarta kirabolni. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre 2014. december 9-én érkezett bejelentés, hogy 17 óra 50 perc körüli időben, Arló egyik Nemzeti Dohányboltjába egy arcát eltakaró férfi lépett be, aki egy pisztolyt fogott az eladóra. Az eladó ekkor segítségért kiabált, amire a személy a helyszínről futva elmenekült.

A nyomozás során a rendőrök azonosították és 2015. február 11-én elfogták, majd az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút, aki kihallgatása során tettét beismerte.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel élt a Miskolci Járási Ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek