2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a zsaroló család – videóval

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ózdi Rendőrkapitányság újabb két zsarolóval szemben indított büntetőeljárást.

Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság id. V. Tibor 54 éves és ifj. V. Tibor 28 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. március 11-ei elfogásukig több sértettet megöléssel fenyegettek meg, ha azok nem tudták, vagy nem akarták visszafizetni a korábban irreális kamatra kölcsönvett pénzösszegeket. A sértettek az állandósult kamatspirál miatt nélkülözésnek tették ki családjukat és ellehetetlenült anyagi helyzetük újra a kölcsönadók csapdájába hajtotta őket.

Az apát és fiát az ózdi nyomozók továbbá a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési, Közterületi és Támogató Osztály munkatársai szervezett rendőri akció keretében fogták el és állították elő az Ózdi Rendőrkapitányságra. A rendőrség a két zsarolás bűntett elkövetésével meggyanúsított férfit bűnügyi őrizetbe vette.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek