2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a trafikfeltörő

Miskolci trafikba tört be egy elkövető, akit a rendőrök a helyszínen elfogtak és őrizetbe vettek.

Betörésjelzés alapján vonultak ki a miskolci járőrök 2014. január 13-án 21 óra 55 perckor Miskolc Szirma városrészébe, ahol ismeretlen elkövető egy Nemzeti Dohányboltba tört be és onnan különböző dohánytermékeket tulajdonított el.

A rendőrök a beszerzett információk alapján azonnal megkezdték a tettes felkutatását, aki a helyszín közelében egy bokros területen rejtőzött el. Az elkövető a járőri felszólítás ellenére rejtekéből kiugorva menekülni kezdett, akit a rendőrök futva követtek.

A betörő futás közben többször hátrafordulva nem észlelte az előtte lévő villanyoszlopot, így annak ütközve a rendőrök karjaiba esett, akik további menekülését megakadályozandóan megbilincselték és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

A lopás vétségével megalapozottan gyanúsítható B. András 45 éves miskolci lakost a rendőrség bíróság elé állítás céljából őrizetbe vette .

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek