2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
Kiásott egy sírt, hogy pénzt szerezzen - Előzetesben a fiatalkorú sorozat-tolvaj

Őrizetben a tolvajból lett rabló

Őrizetben a tolvajból lett rablóPénteken még egy encsi bolti lopásból lett rablás elkövetője sikeresen kereket oldott a helyszínről. Szerdára azonban a rejtély megoldódott: az addig ismeretlen elkövetőt egy másik helyi vegyesbolt parkolójában vették őrizetbe az encsi nyomozók.

Tisztaság fél egészség – avagy a novajidrányi „Alain Delon” története

Minden bizonnyal nagy gondot fordít személyes higénéjára az az 58 éves Novajidrányi férfi, akit június 02-án vettek őrizetbe az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai.

Az elkövető előbb május 28-án – egy boltvezetőnő ujját törve – sikeresen „abszolvált” egy bolti sampon-lopásból lett rablást, majd öt nap múlva újra Encsen próbálkozott – ekkor már kevesebb sikerrel.

A második esetet követően egy bolt parkolójában két társával együtt fogták el B.I-t, akiknek autójában ruházati cikkek és illatszerek voltak szép számban. A rajtaütést követően kiderült az elkövetők azt megelőzően Szikszón és Csobádon voltak még „bevásárolni”.

A rendőrség a büntetett előéletű B.I-t őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését. Társai, egy 34 éves Novajidrányi férfi és egy 40 éves Miskolci nő szabadlábon védekezhetnek.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…