2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Kiásott egy sírt, hogy pénzt szerezzen - Előzetesben a fiatalkorú sorozat-tolvaj

Őrizetben a tolvajból lett rabló

Őrizetben a tolvajból lett rablóPénteken még egy encsi bolti lopásból lett rablás elkövetője sikeresen kereket oldott a helyszínről. Szerdára azonban a rejtély megoldódott: az addig ismeretlen elkövetőt egy másik helyi vegyesbolt parkolójában vették őrizetbe az encsi nyomozók.

Tisztaság fél egészség – avagy a novajidrányi „Alain Delon” története

Minden bizonnyal nagy gondot fordít személyes higénéjára az az 58 éves Novajidrányi férfi, akit június 02-án vettek őrizetbe az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai.

Az elkövető előbb május 28-án – egy boltvezetőnő ujját törve – sikeresen „abszolvált” egy bolti sampon-lopásból lett rablást, majd öt nap múlva újra Encsen próbálkozott – ekkor már kevesebb sikerrel.

A második esetet követően egy bolt parkolójában két társával együtt fogták el B.I-t, akiknek autójában ruházati cikkek és illatszerek voltak szép számban. A rajtaütést követően kiderült az elkövetők azt megelőzően Szikszón és Csobádon voltak még „bevásárolni”.

A rendőrség a büntetett előéletű B.I-t őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését. Társai, egy 34 éves Novajidrányi férfi és egy 40 éves Miskolci nő szabadlábon védekezhetnek.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek