2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Őrizetben a tiszaújvárosi trükkös tolvaj

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a gyáli nőt, aki egy tiszaújvárosi sértettől majd kilenc millió forint értékben lopott el készpénzt, illetve ékszereket.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság R. Dóra 32 éves gyáli lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. november 13-án 9 óra körüli időben papírgyűjtés ürügyén becsengetett egy tiszaújvárosi ingatlanba. A 76 éves tulajdonos figyelmét elterelve a gyanúsított közel kilenc millió forint értékben tulajdonított el készpénzt, illetve ékszereket.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …