2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Őrizetben a rabló

A rendőrök elfogták azt a nőt, aki Kazincbarcikán korábbi szállásadójától eltulajdonította mobiltelefonját, majd annak megtartása érdekében bántalmazta is a sértettet.

Rablás bűntett és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság S. Kinga 19 éves kazincbarcikai lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint 2015. június 10-én 10 óra körüli időben S. Kinga megjelent korábbi szállásadójánál, aki a lakásba nem akarta beengedni, de ennek ellenére erőszakkal bement, majd a tulajdonos mobiltelefonját magához vette és azzal eltávozott.

A lépcsőházban a sértett utolérte az elkövetőt és kérte vissza a telefonját, aki viszont többször megütötte és ellökte a férfit, majd a helyszínről eltávozott.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított fél órán belül elfogták a rablót, akit gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek a Kazincbarcikai Járási Ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek