2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a putnoki rabló


Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 20 éves D. Alexszel szemben.
A nyomozás adatai szerint 2013. szeptember 22-én a délelőtti órákban Putnokon a Kossuth utcán egy idős nőre rátámadt egy helyi fiatalember. A rabló a táskát erőszakkal elragadta a 71 éves sértettől, aki földre esett, és később emiatt kórházi ellátásra is szorult. Az elkövető zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről. A táskában orvosi papírok, két szem cukorka, és egy kisebb édesség volt.

 

A Putnoki Rendőrőrs járőrei az azonnal bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként rövid idő alatt elfogták a rablással megalapozottan gyanúsítható helyi férfit, akit a hatóság bűnügyi őrizetbe vett.

 Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során négy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek