2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a miskolci rabló

Egy 41 és egy 70 éves nőt rabolt ki az a 20 éves férfi, akit a rendőrök elfogtak, majd bűnügyi őrizetbe vettek.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2015. március 4-én indított eljárást rablás bűntett elkövetése miatt akkor még ismeretlen tettes ellen. Az ügy kiinduló adatai szerint az ismeretlen támadó 2015. március 4-én 9 óra 10 perckor Miskolcon, a Stadion utcán előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 41 éves helyi nőt, akitől erőszakkal elvette pénztárcáját.

Ezt követően a férfi 2015. március 9-én 9 óra 30 perckor Miskolcon, a Szarkahegy utcán egy 70 éves helyi nyugdíjastól vette el erőszakkal kézi táskáját. A sértettek a támadások következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították és 2015. március 11-én 6 órakor elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Géza 20 éves miskolci lakost.

A Miskolci Rendőrkapitányság Életvédelmi és Államigazgatási Alosztálya a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes járási ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek