2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a miskolci késelő

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Megszúrt, majd bántalmazott egy férfit, az a miskolci támadó, akit elfogták a rendőrök. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 28 éves H. Tamással szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. augusztus 4-én hajnali egy órakor a tettes Miskolcon Bajcsy-Zsilinszki Endre úton megszúrt, majd bántalmazott egy 55 éves férfit, akit sérülései ellátására kórházba szállítottak. A támadót a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

 

Garázdaság Tiszaújvárosban és a Sajókazán

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint egy helyi szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően a hajnali órákban összeverekedett a 23 éves V. Richárd, a 22 éves P. Dávid, és a 21 éves D. Péter, aki baseball ütőt is tartott magánál. A tiszaújvárosi és a két sajószögedi férfi a rendőrségi eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhet.

 

Többen összeverekedtek Sajókazán a kora esti órákban, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint előzetes szóváltást követően három helyi nőt bántalmazott a 22 éves L. Lajos, a 43 éves R. Mária és fiatalkorú társuk. A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a 22 éves támadót, míg társai szabadlábon védekezhetnek.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Szabálysértési őrizetek

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség két személyt vett szabálysértési őrizetbe. Az Encsi Rendőrkapitányság az ideiglenes távoltartás szabályainak megsértésért egy férfival szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést, még az ózdi rendőrök bolti tolvajjal szemben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek