2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a miskolci garázda sofőr

Garázdákkal, tolvajokkal szemben is intézkedtek többek között a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. június 24-én.
Tolvajok, garázdák őrizetben
A miskolci rendőrök két helyi férfit vettek szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Egyikük a 60 éves P. Imre egy helyi élelmiszerboltból akart szeszes italt eltulajdonítani, de tetten érték. A 19 éves M. András egy bolti eladót tévesztett meg és jutott üdítőhöz még június 23-án, őt másnap vette szabálysértési őrizetbe a hatóság és indított vele szemben lopás miatt eljárást. A 39 éves V. Rolandot egy közúti ellenőrzésen szűrték ki a járőrök Miskolcon. A sofőrrel szemben járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértése miatt kezdeményezett eljárást a hatóság.

A 42 éves S. Lászlóval szemben pedig őrizetbe vétele mellett garázdaság szabálysértése miatt indult eljárás. A férfi egy miskolci közúti ellenőrzés során viselkedett úgy, hogy agresszív magatartásával riadalmat és megbotránkozást keltett.

 

A Tiszaújvárosi és az Ózdi Rendőrkapitányság két, illetve egy férfit lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe, még az edelényi rendőrök két garázda férfit.

Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

 

 

Az elmúlt 24 óra közlekedési baleseteiről

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek