2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Őrizetben a mezőkövesdi rabló

Egy 16 éves fiatalembert gyanúsít a rendőrség a bűncselekmény elkövetésével.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás kiinduló adatai szerint egy ismeretlen fiú 2014. június 26-án 0 óra 30 perckor Mezőkövesd, Mária utcán egy mezőnagymihályi 17 éves lányt meglökött, majd lefogott és a sértett „okostelefonját” elvette, majd ezt követően távozott a helyszínről.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók 2014. július 22-én Abádszalókon elfogták, majd a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható ózdi fiút.

A fiatalkorú terheltet a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetve vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes járási ügyészségen.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek