2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben a mezőkövesdi rabló

Egy 16 éves fiatalembert gyanúsít a rendőrség a bűncselekmény elkövetésével.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás kiinduló adatai szerint egy ismeretlen fiú 2014. június 26-án 0 óra 30 perckor Mezőkövesd, Mária utcán egy mezőnagymihályi 17 éves lányt meglökött, majd lefogott és a sértett „okostelefonját” elvette, majd ezt követően távozott a helyszínről.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók 2014. július 22-én Abádszalókon elfogták, majd a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható ózdi fiút.

A fiatalkorú terheltet a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetve vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes járási ügyészségen.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…