2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Őrizetben a lyukóvölgyi hétvégi házak feltörői

A miskolci hétvégi házak betörőivel szemben a rendőrség előterjesztéssel élt előzetes letartoztatásuk bírósági elrendelésre. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettesek ellen, mert 2013 júniusában Miskolc-Lyukóvölgyben, a Kishajtás dűlőben az egyik hétvégi ház melléképületéből több méter elektromos kábelt, több kilogramm alumínium lemezt, drótot és különféle szerszámokat tulajdonítottak el.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves B. Gyulát és fiatalkorú társát. A miskolci terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon részletes beismerő vallomást tettek, illetve más bűncselekmények elkövetéséről is beszámoltak. Itt többek között elmondták, hogy volt olyan ingatlan, ahol hét alkalommal is jártak. A beszerzett adatok alapján eddig tizenkilenc bűncselekmény elkövetése róható a páros számlájára.

 

A gyanúsítottak őrizetbe vételét követően a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. november 13-án előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek