2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben a homrogdi rabló

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Homrogdon megtámadta, majd kirabolta helybeli ismerősét.
Rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság R. K. 25 éves homrogdi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. február 6-án 16 óra körüli időben egy homrogdi portán pénzt követelt egy 35 éves férfitól, aki megtagadta a kérést. A fiatalabbik erre bántalmazta a sértettet, majd miután a földre került, támadója elvette valamivel több mint 10 000 ezer forintját. A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták majd előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves férfit. Az Encsi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek